TV: Hjemmebrygget øl er det nye sort

Det er sjovt at stå og rode med bygmalt og gær i sit køkken, hvis man altså skal brygge og ikke bage. 25-årigeTobias Rieck Bruger gerne en hel dag på at svede over gryderne derhjemme, og en af Danmarks proffessionelle bryggere begyndte som vinbonde. 
 
Tiderne er i den grad skiftet siden far var knægt, og det mest eksotiske øl man kunne få var en Star. Siden årtusindeskiftet er det danske ølmarked gået fra 13 til 100 forskellige bryggerier. Mange af dem begyndte i køkkener og kældre hos glade amatører der havde fået øjnene op for en spændende og udfordrende hobby.

Se indslaget her

Af:  Jens Refsgaard & Joachim Selliken

Det er sjovt at stå og rode med bygmalt og gær i sit køkken, hvis man altså skal brygge og ikke bage. 25-årigeTobias Rieck Bruger gerne en hel dag på at svede over gryderne derhjemme, og en af Danmarks proffessionelle bryggere begyndte som vinbonde. 

Tiderne er i den grad skiftet siden far var knægt, og det mest eksotiske øl man kunne få var en Star. Siden årtusindeskiftet er det danske ølmarked gået fra 13 til 100 forskellige bryggerier. Mange af dem begyndte i køkkener og kældre hos glade amatører der havde fået øjnene op for en spændende og udfordrende hobby.


Af:  Jens Refsgaard & Joachim Selliken